Соняшник. Біологічні особливості культури
Про цей курс
Вітаємо на курсі від компанії Астарта!
Цей курс розказує про правильну сучасну технологію вирощування соняшників, їх морфологічні особливості, біологічні особливості культури, фази росту та розвитку і залежність врожаю від зовнішніх чинників.
По завершенню — короткий тест, після проходження якого тебе запросять на співбесіду і запропонують роботу в залежності від твого бажання, навичок і вмінь.
Локації: Вінницька, Полтавська і Хмельницька область.
Заробітна плата — в залежності від локації і займаної посади.
Астарта-Київ — вертикально інтегрований український агропромисловий холдинг. Виробляє продовольчі товари з орієнтацією на глобальні ринки.
Компанія має наступні основні напрями діяльності:
- Рослинництво. В операційному управлінні компанії перебуває 220 тис. га земель сільськогосподарського призначення у семи областях. Щороку компанія виробляє близько 1 млн тонн зернових та олійних культур.
- Виробництво цукру. У 2024 році п’ять цукрових заводів «Астарти» виробили 380 тис. тонн цукру.
- Молочне та м'ясне тваринництво. Астарта — найбільший виробник промислового молока в Україні. Щорічне виробництво становить понад 100 тис. тонн молока. Загальне поголів'я великої рогатої худоби становить майже 30 тис. голів.
- Переробка сої. Соя переробляється на Глобинському переробному заводі компанії, річна виробнича потужність становить 230 тис. тонн.
- Альтернативна енергетика. Холдинг володіє біоенергетичним комплексом потужністю понад 50 млн м3 біогазу на рік. Біогаз виробляється з органічних залишків переробки цукрових буряків.
В компанії існує внутрішня система навчання співробітників, підвищення кваліфікації.
Коментарі (0)
